Ju nuk keni asnje produkt ne shporten tuaj te blerjes.

Nen total: 0,00 €

Rreth nesh


Lulet posedojnë një bukuri të thjeshtë. Petalet delikate, aroma familiare, ngjyrat kumbuese: të gjitha këto ndryshojnë çdo gjë në një çast të vetëm... 

 Me një eksperiencë disa vjeçare, jemi tashmë në Tiranë, fare pranë jush për të përmbushur kërkesat tuaja. 

 Ne e dimë më mirë se kushdo tjetër rëndësinë e detajeve dhe është pikërisht për këtë arsye që ne sjellim tek ju lulet më të freskëta, më elegante dhe fine në shtëpitë tuaja nga stafi ynë i përkushtuar. Belfiore është zgjedhja juaj perfekte për çdo okazion, qoftë një ditëlindje speciale, një përvjetor, ardhja në jetë e një fëmije, një kremtim, apo edhe një rast fatkeqësie, stafi ynë I përkushtuar mund të krijojë në çast diçka që përmbush kërkesat dhe buxhetin tuaj specifik.